پنجشنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳
رویدادهای اخیر
بیانیه انجمن اسلامی / محکومیت جنایات رژیم صهیونسیم علیه مردم مظلوم فلسطین

محکومیت جنایات رژیم صهیونیسم علیه مردم مظلوم فلسطین / بیانیه انجمن اسلامی

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی امروز طی بیانیه ای جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد :

بسم الله الرحمن الرحیم

‎«مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا»
سوره مبارکه مائده، آیه ۳۲

‎بار دیگر سکوت رسانه‌ها و مدعیان دروغین حقوق بشر و سازمان های بین المللی در مسئله کشتار بی‌رحمانه مردم فلسطین توسط رژیم اشغالگر قدس بر طبل رسوایی حقوق بی‌بشر کوبید.

‎حملات مکرر و  دد منشانه رژیم صهیونیسم به مردم مظلوم و مقاوم فلسطین دل هر انسان آزاده ای را آکنده از غم می‌کند.

‎از همه انسان های آزاده جهان انتظار می رود که نسبت به این گونه جنایات وحشیانه و ضد انسانی موضع گیری جدی نموده و انزجار و نفرت خود را بر علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس و متحدین جهانی آن اعلام نمایند.

‎انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی این جنایات را به شدت محکوم نموده و ضمن ابراز همدردی و طلب صبر برای خانواده های محترم شهداء، رحمت و علو درجات را برای شهدای مظلوم فلسطین از خداوند متعال مسئلت می‌نماید.

‎️ خواهران و برادران مقاوم فلسطینی
دل‌های ما  همراه شما است و همواره نصرت و سربلندی شما را از  خداوند قادر مسئلت می‌نماییم.

بدین وسیله جنایات رژیم صهیونیسم را محکوم نموده و این رژیم اشغالگر را  رژیمی غاصب و بی هویت میدانیم.

۲۶اردیبهشت۱۴۰۰