چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
سالروز شانزده آذر در دانشگاه اشرفی

ویژه برنامه شانزده آذر

چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ مصادف با سالروز منتسب به دانشجویان و سالگرد خیزش دانشجویان در برابر استکبار جهانی بهانه ای شد تا دانشجویان گرد هم در سالن شهید مطهری دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی جمع شوند.

در ابتدا به یاد شانزده آذر ۱۳۳۲ مستند آذرخش در سالن پخش شد و سپس استاد علی متقیان منش در جایگاه حاضر شدند و نکاتی را مطرح نمودند. آقای متقیان منش با اشاره به سخنان تقی زاده در بهبۀ خیزش دانشجویان خاطر نشان نمودند که امثال تقی زاده ها همیشه بوده اند یک زمانی تقی زاده است یک زمانی اکبر هاشمی رفسنجانی، یک زمانی محمد خاتمی ، یک زمانی حسن روحانی ، یک زمانی هم محمد جواد ظریف است. ایشان افزودند : وطن فروشی مستقیما در مقابل حرکت دانشجویی شانزده آذر ۱۳۳۲ بود.

در پایان با حضور ریاست دانشگاه ،دکتر انشایی، از تعدادی از دانشجویان فعال و همراه دانشگاه در امور ستاد ثبت نام تقدیر بعمل آمد.