پیام تسلیت دانشجویان مستقل در پی حادثه سقوط جت آموزشی هوانیروز ارتش

پیام تسلیت اتحادیه مستقل در پی حادثه سقوط جت آموزشی هوانیروز ارتش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دانشجویان مستقل، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل طی پیامی شهادت حافظان نظم و امنیت ملت ایران در حادثه ی سقوط جت آموزشی تبریک و تسلیت عرض کرد.
متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شجاعت، ایثار و ازخودگذشتگی، فصل مشترک عملکرد حافظان نظم و امنیت ملت ایران است که در حادثه‌ی سقوط جت آموزشی هوانیروز در روز گذشته، بار دیگر جلوه‌ای از آن را شاهد بودیم.

شهیدان سرهنگ صادق فلاحی و سروان علیرضا حنیفه‌زاد، خلبانان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، نمونه‌ای از رشادت‌‌های فرزندان این ملت را، در مدیریت بحران پیش‌آمده، به تصویر کشیدند خاطره رشادت‌ها و ایثارگری‌های سال‌های دفاع مقدس را زنده کردند.

اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل شهادت خلبانان فداکار را به بازماندگان و خانواده‌ی معزز این دو شهید و به خانواده‌ی بزرگ هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، تبریک و تسلیت عرض می‌نماید.