شنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
انتخابات انجمن اسلامی دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی

تاریخ انتخابات انجمن اسلامی مشخص شد

۲۰ مرداد ۱۴۰۲ بعنوان تاریخ برگزاری پنجمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی اعلام شد

انتخابات جمعه ۲۰ مرداد با شروع مجمع عمومی بصورت مجازی برگزار می‌گردد.

داوطلبان می توانند جهت نام نویسی از ۲۱ تیر لغایت پایانِ ۲۸ تیر ماه به وبسایت انجمن اسلامی به نشانی (http://mostaghel.ashrafi.ac.ir/) مراجعه نمایند.
مطابق اساسنامه‌ی انجمن اسلامی پس از احراز صلاحیت، اسامی اولیۀ نامزدها توسط هیأت ناظر اعلام خواهد شد؛ برای پیگیریِ روند انتخابات توصیه می‌شود شبکه های اجتماعی انجمن اسلامی را دنبال کنید.

• ۱۳ مرداد ماه اسامی نامزدها و زمان دقیق برگزاری مجمع عمومی جهت شروع فرآیند رأی گیریِ مجازی اعلام خواهدشد.

توجه : نشست مجمع عمومی و انتخابات بصورت الکترونیکی در تاریخ مقرر برگزار خواهد شود.
انتخابات سالیانه‌ی انجمن اسلامی دانشگاه برای تعیین اعضای شورای مرکزی و اعضای هیأت ناظر در دوره جدید (سال تحصیلی ۰۳-۱۴۰۲) می‌باشد.

از ۲۱ تیر امکان ثبت‌نام بعنوان داوطلب عضویت در شوری ها خواهد بود