شنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
تقاضای سیاه پوش نمودن گسترده تر شهر از آقای قاسم زاده

نامه ی انجمن اسلامی دانشگاه به شهردار اصفهان

متن نامه انجمن اسلامی دانشحویان مستقل دانشگاه شهید اشرفی اسلامی به شهردار محترم اصفهان به قرار ذیل است :

جناب آقای علی قاسم زاده
شهردار محترم شهر اصفهان
سلام علیکم
باتوجه به تاکیدات شما نسبت به اهمیت مقوله فعالیت فرهنگی در سطح شهر در حال حاضر با توجه به ایام فاطمیه فقط در برخی از مکان ها و مناطق شهری سیاه پوشی ها مشاهده می‌شود لذا تقاضا داریم همان طور که ماه محرم و عزاداری سالار شهیدان امام حسین علیه السلام، برای شیعیان مهم است همان قدر نیز ایام فاطمیه مهم و پر شور برگزار گردد بنابراین انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی در راستای ارج نهادن به ایام فاطمیه از شهرداری انتظار سیاه پوش نمودن کلیه مکان ها و مناطق را دارد.
پیش از این شاهد تبلیغات گسترده برای امور ورزشی و دیگر موارد بودیم و خواستاریم که این موضوع هم به خودی خود اهم شناخته شود.
علاوه بر آن پیشنهاد می دهیم اقلاً با چند هیئت عزاداری برای امر سیاه پوش نمودن شهر رایزنی شود.
با سپاس از توجه شما

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل