سه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
پیام تسلیت در پی حمله تروریستی دانشگاه کابل

پیام تسلیت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهیداشرفی اصفهانی در پی حمله تروریستی به دانشگاه کابل

⚫ در غرب آسیا همچنان آبان های خونینی شاهدیم

◼⁩ جنایات دلخراشی که دانشجویان دانشگاهِ کابل با آن مواجه بودند تنها یک ناکارآمدی استخباراتی نبود بلکه همچون ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در ایران می‌تواند یادآور تفنگ به دستان پهلوی باشد که دانش آموزان را به گلوله بستند، آن روز به دست نیرو‌های مستعمرۀ آمریکا و امروز به‌وسیلۀ تروریست هایِ تحتِ امر آمریکا .

◼ جوانانِ افغانستان باید بدانند که ایادی آمریکا مدت هاست که در خاک افغانستان جولان می‌دهند؛ آرامش منطقه جز با خروج عناصر نفوذی و مخرب آمریکایی محقق نخواهد شد.

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی(ره) ضمن محکوم نمودن این واقعه‌ی تروریستی، این فاجعه‌ی اندوهگین را به ملّت عزیز افغانستان به ویژه جامعۀ فرهنگی و دانشگاهی تسلیت عرض می‌نماید.